Image Alt

Programare showroom

Vino în showroom-ul Simona Span! Suntem încântați să îți oferim o experiență personalizată de cumpărături, unde poți descoperi și proba creațiile noastre unicat într-un mediu prietenos și relaxant.

Programarea în showroom-ul nostru îți oferă posibilitatea de a explora și a încerca piesele preferate din colecția noastră, într-un mod cald și confortabil. Indiferent că îți dorești să găsești rochița perfectă pentru micuța ta, să-ți actualizezi garderoba de adolescentă sau să descoperi piese elegante pentru ținutele tale de femeie, avem tot ce îți trebuie.

Echipa noastră specializată este pregătită să te ghideze în alegerea potrivită, să îți ofere sfaturi de modă și să te ajute să găsești stilul care te reprezintă. Vei beneficia de atenție individuală și consiliere personalizată pentru a te asigura că achiziționezi hainele și accesoriile perfecte, care să-ți pună în valoare frumusețea și să îți ofere încredere în propriul tău stil. 

Pentru a programa o vizită în showroom, te rugăm să ne contactezi prin telefon sau să completezi formularul de programare de pe site-ul nostru. Echipa noastră va fi bucuroasă să te întâmpine și să îți ofere o experiență de cumpărături memorabilă.

Formular showroom
    You don't have permission to register