Fondatoare

Simona Șpan

Povestea noastră a prins viață în 2020 – atunci când am început să creez rochii pentru fetițele mele. În timp ce vedeam zâmbetele și bucuria pe chipurile lor, mi-am dat seama că doresc ca și alte fetițe să trăiască aceeași experiență. Astfel, am început să confecționez rochii și pentru alte persoane – adolescente și femei. Fericirea și mulțumirea citită pe fețele primelor mele cliente m-au înviorat și mi-au confirmat că aceasta este misiunea mea – să creez rochii unice. Am împărtășit creațiile mele pe Facebook și într-un timp scurt, am primit invitații la prestigioase prezentări de modă din România și din întreaga lume. Toate aceste experiențe și recunoașterile primite mi-au confirmat că ceea ce fac, o fac cu adevărat bine. Am străbătut podiumurile din România, Canada, Dubai și Italia, trăind aventuri unice!

 

Astfel, în anul 2022, am înființat oficial această companie, iar acum ne dorim să aducem bucurie și autenticitate clienților noștri prin creațiile noastre de înaltă calitate. Nu facem niciun compromis în ceea ce privește standardele noastre. Scopul nostru este ca toate clientele noastre să simtă fericirea absolută atunci când îmbracă rochiile noastre.

 

Chiar dacă sediul companiei se află în Negrești-Oaș, prin intermediul mediului online ne dorim să ajungem la fetițe, adolescente și femei din România și din întreaga lume. Vrem să împărțim bucuria creativității noastre și să le oferim posibilitatea de a purta cu mândrie rochiile noastre unice!

You don't have permission to register